Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان یزد بابیان این‌که برای بیش از 14 هزار راننده در استان یزد کارت هوشمند صادرشده است افزود: از این تعداد، 12 هزار و 719 کارت برای رانندگان باری و هزار و 331 کارت نیز برای رانندگان مسافری صادرشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حاجی صفری در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با اشاره به گستردگی وظایف اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: حوزه‌های حمل‌ونقل کالا و مسافر برون‌شهری و هم‌چنین بحث ایمنی مسیرها و محورها در حیطه وظایف اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در حوزه حمل‌ونقل کالا و مسافر، شرکت‌ها، رانندگان و ناوگان وجود دارند که طبیعتاً زمانی قرارداد بین آن‌ها رسمیت دارد که برای حمل بار و کالا بارنامه و برای حمل مسافر صورت‌وضعیت و در حمل‌ونقل بین‌المللی نیز راه نامه و یا پروانه تردد صادرشده باشد.

معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری یزد اتحادیه‌ها و صنوف مختلف فعال در حوزه حمل‌ونقل را بازوان اجرایی اداره راهداری استان دانست و اظهار داشت: در دو بخش کالا و مسافر جمعاً 19 صنف حمل‌ونقلی اعم از شرکت‌ها و رانندگان در استان فعال هستند که از این تعداد هفت صنف مربوط به شرکت‌های حمل‌ونقل کالا، 9 صنف مربوط به رانندگان باری، 2 صنف مربوط به شرکت‌های مسافری و یک صنف نیز مربوط به رانندگان مسافری است.

حاجی صفری اعلام کرد: در بخش حمل‌ونقل کالا 242 شرکت و در بخش حمل مسافر نیز 54 شرکت و موسسه  در استان یزد فعالیت می‌کنند که متناسب با ظرفیت‌های هر شهرستان در سطح استان پراکنده‌شده‌اند.

وی بابیان این‌که برای بیش از 14 هزار راننده در استان یزد کارت هوشمند صادرشده است افزود: از این تعداد، 12 هزار و 719 کارت برای رانندگان باری و هزار و 331 کارت نیز برای رانندگان مسافری صادرشده است.

حاجی صفری ادامه داد: در بخش ناوگان باری 8 هزار و ۶0۸، ناوگان اتوبوس 334، ناوگان مینی‌بوس 174 و ناوگان سواری 88 فقره کارت هوشمند صادرشده است. 

وی با اشاره به ظرفیت‌های خوب استان درزمینهٔ حمل‌ونقل کالا و مسافر عنوان کرد: در چهار ماه ابتدایی امسال بیش از هشت میلیون تن کالا از مبدأ استان به سایر نقاط کشور جابه‌جاشده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش سه‌درصدی داشته است همچنین ازنظر تعداد بارنامه صادرشده در استان نیز با آمار 394 هزار دستگاه افزایش 1.3 درصدی داشته است.

معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری یزد بابیان این‌که در سال قبل 24 میلیون و 683 هزار تن بار از مبدأ استان یزد جابه‌جاشده است ادامه داد: همچنین در سال گذشته بیش از یک‌میلیون و 500 هزار مسافر با 109 هزار و 700 دستگاه اتوبوس جابه‌جاشده‌اند که ازنظر تعداد مسافر 3 درصد و ازنظر تعداد سفر نیز افزایش 4درصدی داشته است.

حاجی صفری با یادآوری آن‌که در شهرهای بالای 50 هزار نفر متولی پایانه‌های مسافربری شهرداری‌ها هستند اظهار داشت: در سطح استان سه پایانه مسافربری وجود دارد که شامل پایانه‌های غدیر و امام علی در مرکز استان و یک پایانه نیز در اردکان است.

انتهای پیام/ق

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۷۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرفتاری‌های ما در چه چیزی ریشه دارد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یک حدیث از امام صادق علیه السلام است که حضرت می فرمایند «مَن اَصبَحَ و أَمسی وَالدُّنیا أَکبَرَ هَمِّهِ». کسی که صبح و شام کند و بیشتر همتش دنیا و پول و … بوده و به فکر نماز نباشد به سه تا مصیبت گرفتار می‌شود:

بیشتر بخوانید: رهبر انقلاب: حج امسال، حج برائت است

اول: «جعل الله الفقر بین عینیه»، خداوند فقر را مقابل دو چشمش می آورد.

دوم: قلبش پر از غم و غصه می شود.

سوم «شتّت عمله»، کارهایش پراکنده می شود. از این اداره به آن اداره. از این آسانسور به آن اسانسور. به هر دری که می زند نمی‌شود. ده سال است که اختلاف ملکی دارد. هنوز حل نشده. چرا ؟ چون به فکر دنیاست.

در ادامه امام صادق(ع) می‌فرمایند «مَن اَصبَحَ و أَمسی وَ الآخرة أَکبَرَ هَمِّهِ»، کسی که صبح و شام کند و بیشتر همتش آخرت باشد برنده است. مثل راننده تاکسی که اول ظهر کنار خیابان پارک می کند تا نماز اول وقت بخواند. با اینکه در آن ساعت اگر بخواهد مسافر ببرد. مسافر زیاد است و درآمدش هم زیاد است. اما با این حال تاکسی را نگه می‌دارد به مسجد می رود و نماز جماعتش را می خواند. بعد سوار می شود و مسافر می‌برد.

افرادی این چنین که مقید به نماز اول وقت هستند «جَعَلَ اللَّهُ الْغَنَاءَ فِی قَلْبِهِ» خداوند غنی و بی نیازی را در قلبشان قرار می‌دهد. یعنی چشمش سیر می‌شود.

همانند «اشیخ محمد حسین زاهد» که چیزی نداشت. اما هر وقت از او می پرسیدی حال شما چه طور است ؟ دو سه بار پشت سر هم می گفت: الحمدلله.

یک الحمدللهی می گفت مثل اینکه همه تهران برای اوست. حالا چیزی هم نداشت. دو اتاق اجاره کرده بود ماهی بیست تومان. گلیم هم زیر پایش بود.

مردم ریشه و علت گرفتاریشان را بفهمند. ریشه گرفتاری مردم این است که با خدا کاری ندارند.

منبع: بررسی گناهان کبیره در مواعظ ایت‌الله مجتهدی تهرانی، بوستان قرآن ،چاپ ششم ،1395 ، ص 44 و 45

منبع: ایسنا

انتهای پیام/



کد خبر: 1229865 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • گرفتاری‌های ما در چه چیزی ریشه دارد؟
  • جابه‌جایی یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا از مازندران
  • شرایط ترخیص کالا با کارت بازرگانی منقضی ابلاغ شد+ سند
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • افزایش ۲۴ درصدی حجم مبادلات اقتصادی از پایانه مرزی میرجاوه
  • ریشه و علت گرفتاری‌ها در چیست؟
  • رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!
  • کارت هوشمند«نسک»؛ گامی برای ورود حجاج به مشاعر مقدسه
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • شکایت ده‌ها هزار راننده تاکسی از اوبر در نقاط مختلف جهان