Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@03:30:40 GMT

کارت هوشمند ۱۴ راننده ناوگان عمومی درقم غیر فعال شد

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۲۰۳۳۸

کارت هوشمند ۱۴ راننده ناوگان عمومی درقم غیر فعال شد

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای قم، حمیدسالاری، بیان کرد: در راستای اجرای کامل طرح فاصله گذاری اجتماعی و رعایت جامع شیوه نامه‌های بهداشتی درناوگان عمومی حمل و نقل جاده ای مسافر، نسبت به اعمال قانون درخصوص ۵۲ راننده متخلف اقدام شد.
معاون حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای قم، افزود: با توجه به بازرسی‌های مستمر از ناوگان عمومی حمل و نقل جاده ای مسافر توسط کارشناسان این اداره کل و همچنین دریافت گزارشات مستند مردمی، نسبت به تشکیل کمیسیون ماده ۱۱( رسیدگی به تخلفات رانندگان ) اقدام گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تعداد جلسات تشکیل شده کمیسیون ماده ۱۱ درخصوص رسیدگی به تخلفات رانندگان در امر رعایت شیوه نامه های بهداشتی را دومورد عنوان و ادامه داد: به دلیل اهمیت موضوع و دقت بازرسان و همچنین مستند بودن گزارشات مردمی، تخلفات هر ۵۲ راننده محرز وبه ۳۸ تن از آنان که برای نخستین بار نسبت به رعایت کامل شیوه نامه ها و اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی اهمال ورزیده بودند، تذکر کتبی داده شد.
سالاری گفت: کارت هوشمند ۱۴ تن دیگر نیز به دلیل تکرار تخلفات و عدم توجه به تذکرات قبلی به مدت یکماه غیرفعال اعلام شد.
معاون حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای قم با تاکید بر این مهم که صیانت از سلامت مسافران و دیگر کاربران جاده‌ای اهمال بردار نیست، تصریح کرد: تکرار تخلفات موضوعه وعدم رعایت مقررات، موجب تشدید آرا صادره بعدی و تجمیع با رای اعلامی فعلی خواهد شد.
وی در ادامه به سر فصل موارد اعلامی در شیوه نامه‌های بهداشتی و ضرورت رعایت آنها در ناوگان عمومی حمل و نقل جاده‌ای مسافر پرداخت و عنوان کرد: استعلام سلامت مسافران از سامانه های اعلامی وزرات بهداشت، رعایت ظرفیت حداکثر ۵۰درصدی حمل مسافر، الزام راننده و مسافران به استفاده از ماسک در خودرو، تسهیل دسترسی کاربران به ماسک و مایع ضدعفونی در خودرو و... مهمترین مواردی است که در امر سرویس دهی ناوگان عمومی به مسافران باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی همچنین با اعلام شماره تلفن گویای ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌ها، از کاربران گرامی بهره‌مند از ناوگان عمومی درخواست کرد: درصورت مشاهده هرنوع تخلف اعم از دریافت وجه اضافه، عدم ارائه خدمات مناسب، اهمال در اجرای شیوه نامه های بهداشتی و...توسط شرکت‌ها، دفاتر فروش بلیط و رانندگان، ضمن تماس با شماره تلفن اعلامی نسبت به ارائه گزارش اقدام نمایند.
تعداد ناوگان عمومی حمل ونقل جاده ای مسافر در استان قم از ۸۱۴ دستگاه تشکیل شده است که از این مجموع تعداد ۲۷۰دستگاه اتوبوس، تعداد ۳۳۲دستگاه مینی بوس و ۲۱۲ دستگاه نیز سواری کرایه است.
همچنین تعداد یکهزار و ۳۷۰ نفر راننده دربخش ناوگان عمومی حمل و نقل مسافر در استان قم به فعالیت می‌پردازند.

قم از ۲۵ اسفندماه سال گذشته از منطقه آبی وارد زرد کرونایی شد ‌و مسئولان ذی‌ربط درباره احتمال وخیم‌تر شدن وضعیت در صورت انجام سفر و دورهمی و دید و بازدیدهای عید از سوی شهروندان و همچنین رعایت نکردن شیوه‌نامه‌های بهداشتی هشدار داده بودند.

از ۱۳ فروردین‌ماه هم‌زمان با خیز چهارم کرونا در کشور، استان قم نیز از جمله مناطقی است که در وضعیت نارنجی قرار گرفت که با افزایش تعداد بستری‌ها و مبتلایان، این استان از ۱۸ فروردین‌ماه به قرمز تغییر رنگ داد.

ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید ۱۹» می‌شود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام ‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست‌دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست‌دادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به‌ هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصله‌گذاری اجتماعی» توصیه شده است.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته ‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.         

همشهریان قمی در صورت مشاهده هرگونه علامتی در رابطه با ویروس «کرونا» در خود و افراد خانواده، می‌توانند به «مرکزهای جامع سلامت» امام حسن عسکری(ع) در شهرک امام حسن عسکری(ع)، امام خمینی(ره) در بلوار شهید کریمی (بنیاد)، فرقانی در انتهای شیخ‌آباد، پردیس در پردیسان (خیابان ایمان)، خوراکیان در بلوار ۱۵ خرداد، بعثت در نیروگاه، شهدا در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، پنبه‌چی در خیابان امام خمینی(ره) و جندقیان در خیابان زاویه مراجعه و خدمات «رایگان» دریافت کنند.

برچسب‌ها قم حمل و نقل مسافری بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم حمل و نقل مسافری بهداشت و سلامت قم حمل و نقل مسافری بهداشت و سلامت اخبار کنکور ناوگان عمومی حمل و نقل شیوه نامه های بهداشتی نقل جاده ای مسافر حمل ونقل جاده ای شیوه نامه ها ویروس کرونا اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۰۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان از کنترل و نظارت بر یک هزار و ۸۹۵ دستگاه ناوگان حمل و نقل باری و مسافری این استان در قالب ۱۷۲ مانور ،طی سال ۱۴۰۲ خبر داد.

تیمورباقری در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ ،تعداد یک هزار و ۸۹۵ دستگاه ناوگان حمل و نقل باری و مسافری طی ۱۷۲ مانور توسط این اداره کل مورد کنترل و نظارت قرار گرفتند.

وی افزود: از این تعداد ،یک هزار و ۱۳ دستگاه کامیون، ۷۳۱ دستگاه اتوبوس و ۱۵۱ دستگاه سواری بوده است.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: به منظور بازدارندگی، شناسایی و اعمال قانون بر تخلفات رانندگی و همچنین ارتقای ایمنی تردد و کاهش تصادفات و فوتی‌های جاده‌ای، طرح کنترل و نظارت بر تردد ناوگان باری و مسافری توسط این اداره‌کل با همکاری  پلیس راه استان به صورت مستمر در حال اجرا است.

باقری با بیان اینکه در بحث کنترل‌های میدانی ناوگان مسافری، رعایت موارد ایمنی از جمله وجود تجهیزات ایمنی، جعبه کمک‌های اولیه، کپسول آتش‌نشانی، اسناد و مدارک حمل و نقلی و صورت وضعیت در دستورکار قرار دارد ادامه داد: در بخش ناوگان باری هم اقداماتی از قبیل کنترل اسناد حمل(بارنامه)، بررسی فرار بار، کنترل تجهیزات ایمنی، کنترل مندرجات بارنامه، کنترل مدارک هویتی راننده و ناوگان، کنترل کالاهای بدون بارنامه و کنترل تناژ بار و کرایه حمل انجام می‌شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: نتایج حاصل از گشت و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی در استان جمع‌بندی و با شناسایی‌ تخلفات موارد به کمیسیون ماده ۱۱ ،۱۲و۱۴ استانی ارجاع داده می‌شود تا پس از بررسی مطابق دستورالعمل‌ها رای لازم صادر شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور
  • کنترل ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • واژگونی تریلی در جاده آذرشهر- عجب شیر یک کشته بر جا گذاشت
  • به زودی؛ آغاز خدمات دهی اتوبوس‌های عمومی به شهروندان کارون+فیلم
  • نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • زائران حج تنها با کارت هوشمند امکان ورود به مکه را دارند
  • بهره برداری از فاز سوم کمربندی نسیم شمال قزوین
  • «کارت هوشمند حج»؛ فناوری جدید عربستان برای حجاج