Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، در راستای صیانت از حقوق کاربران جاده‌ای و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، برای نخستین بار درقم، به ۱۰۵ پرونده تخلفات ناوگان عمومی حمل ونقل جاده‌ای مسافر رسیدگی شد.

حسین اعتمادی رییس اداره حقوقی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای قم بیان کرد: طی ماه‌های فروردین و اردیبهشت امسال، برای نخستین بار دراستان قم شاهد تشکیل جلسه کمیسیون ماده ۱۴ (رسیدگی به تخلفات مالکان ناوگان عمومی مسافر) بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره حقوقی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای قم افزود: با توجه به شائبه الزام رانندگان ناوگان عمومی مسافر، توسط مالکان ناوگان به انجام پاره‌ای تخلفات از جمله، حمل بار تجاری، مسافر اضافه، عدم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و ... کمیسیون ماده ۱۴ (رسیدگی به تخلفات مالکان ناوگان) دراستان قم تشکیل شد.

اعتمادی تعداد جلسات متشکله کمیسیون ماده ۱۴ را طی دوماهه سال ۱۴۰۰، دو جلسه عنوان کرد و افزود: درجلسات متشکله این کمیسیون، ۳۳ مورد تخلف اعلامی رسیدگی و پس از احراز تخلف، نسبت به صدور رای اقدام گردید.

رئیس اداره حقوقی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان قم با یادآوری این مهم که درمرتبه نخست به فرد خاطی تذکر کتبی تسلیم می‌شود عنوان کرد: باتوجه به آنکه این کمیسیون برای نخستین بار دراستان تشکیل می‌شود، لذا به مرتکبین تخلفات احراز شده به تسلیم تذکر کتبی اکتفا می‌گردد.

اعتمادی در ادامه متذکر شد: درصورت تکرار تخلفات (بیش ازیکبار) نسبت به غیر فعال نمودن کارت هوشمند ناوگان، از یک ماه تا یکسال اقدام می‌گردد.

رییس اداره حقوقی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای قم یادآورشد: غالب تخلفات صورت گرفته درناوگان عمومی حمل و نقل جاده‌ای مسافر شامل حمل کالای تجاری، مسافر اضافه، عدم اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی و ... بود.

اعتمادی در ادامه به تشکیل کمیسیون ماده ۱۱ (رسیدگی به تخلفات رانندگان ناوگان عمومی حمل مسافر) اشاره و بیان داشت: طی دوماه فروردین و اردیبهشت سالجاری به ۷۲ مورد تخلف اعلامی رسیدگی و نسبت به صدور رای اقدام گردید.

رییس اداره حقوقی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای قم دربخشی دیگر ازاین گزارش به احکام صادره توسط کمیسیون ماده ۱۱ پرداخت و گفت: ازمجموع ۷۲ مورد تخلف اعلامی احراز شده، نسبت به غیر فعال سازی کارت هوشمند ۱۸ راننده ناوگان به مدت یکماه اقدام ودر دیگر موارد به تسلیم اخطار کتبی اکتفا شد.

اعتمادی در ادامه به تعداد تخلفات رسیدگی شده طی دوماه نخست امسال اشاره و تصریح کرد: بالغ بر ۱۰۵ مورد تخلف اعلامی درکمیسیون‌های مواد ۱۱ و ۱۴طی مدت یاد شده رسیدگی شده که این تعداد رسیدگی به نوعی رکورد محسوب می‌گردد.

او افزود: طی سنوات گذشته تعداد پرونده‌هایی که طی یکسال در کمیسیون‌های مربوطه رسیدگی شده حداکثر ۸۰ مورد بوده است.

دبیر کمیسیون‌های رسیدگی به تخلفات ناوگان جاده‌ای استان قم از علل مهم در افزایش چشمگیر پرونده‌های رسیدگی شده درکمیسیون‌های مربوطه به تسریع درروند بررسی و دردستور کار قراردادن آن‌ها اشاره و یادآور شد: اوامر بالا دستی، تسریع دراجرا، ضرورت سامانبخشی به منظور کاهش حداکثری شیوع ویروس کرونا و ... درزمره عوامل افزایش تعداد پرونده‌های رسیدگی شده می‌باشد.

شایان توجه است کمیسیون‌های مواد ۱۱، ۱۲ و ۱۴ که وظیفه رسیدگی به تخلفات اعلامی ناوگان عمومی جاده‌ای (اعم از کالا و مسافر) را به عهده دارند متشکل از مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان (رییس کمیسیون)، رییس اداره حقوقی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان (دبیر کمیسیون)، رییس انجمن صنف می‌باشند.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل ونقل جاده ای کارت هوشمند ناوگان عمومی رسیدگی به تخلفات جاده ای استان ناوگان عمومی کمیسیون ماده رسیدگی شده رسیدگی شد استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۴۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صداوسیما مکلف به رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، حامد معینی معاون تدوین مقررات و امور حقوقی ساترا درخصوص تنظیم دستورالعمل رسیدگی به شکایات و تخلفات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر گفت: صیانت از جریان تولید و انتشار محتوای ایرانی- اسلامی، حمایت از حقوق فعالان و تولیدکنندگان محتوای سالم، ایمن و مفید و همچنین پیشگیری از وقوع تخلفات و رفع بسترهای بروز تخلفات و تضمین اجرای صحیح مقررات و دستورالعمل‌های ساترا یکی از اهداف و مأموریت‌های مهم معاونت تدوین مقررات و امور حقوقی است.

وی ادامه داد: با توجه به تثبیت اجرای مأموریت تنظیم مقررات، صدور مجوز و نظارت سازمان صداوسیما در حوزه صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی مطابق با دستور صریح مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ۲۲/۰۶/۱۳۹۴، قوانین بالادستی و همچنین تصویب ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۲، پیش بینی ضمانت اجرایی برای برخورد با سکوهایی که مقررات و دستورالعمل هایی که در حوزه تنظیم‌گری ساترا تدوین شده را نقض می‌نمایند، به عنوان یکی از دغدغه‌های جدی معاونت تدوین مقررات و امور حقوقی ساترا بوده که از طرق مختلف هم پیگیری شده است.

معینی خاطرنشان کرد: با توجه به این مسئله، مطالعات زیادی در این زمینه انجام و همزمان، مقررات و اسناد به همراه گردش کار رسیدگی نهادهای تنظیم‌گر کشورهای دیگر مورد بررسی و تحلیل واقع شد. حاصل کار تنظیم یک دستورالعمل برای رسیدگی به شکایات و تخلفات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی بود در دستور کار قرار گرفت.

معاون تدوین مقررات و امور حقوقی ساترا تصریح کرد: این دستورالعمل با استناد به قانون اداره و اساسنامه سازمان صدا و سیما و مطابق تکالیف سازمان در تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی و نظارت بر آن، پس از تدوین به نظرخواهی تخصصی از جامعه نخبگانی و فعالان و نمایندگان رسانه‌های دارای مجوز صوت و تصویر فراگیر گذاشته شد و موارد و ملاحظات افراد نامبرده و سایر بخش‌های مرتبط نیز در چندین جلسه کارشناسی دریافت و مورد اعمال قرار گرفت.

وی افزود: درنهایت دستورالعمل برای تشخیص عدم مغایرت با سایر قوانین و مقررات بالادستی به کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور در مرکز ملی فضای مجازی ارسال و مورد تأیید قرار گرفت؛ در ادامه با تصویب رئیس سازمان صداوسیما و تمهید فرایندهای اجرایی برای اجرا ابلاغ شد.

معینی عنوان کرد: فرایند نظارت ساترا برای جلوگیری از وقوع تخلف همزمان با اجرای این دستورالعمل اعمال می‌شود؛ به این ترتیب که کشف و اعلام تخلف از هر روش اعم از گزارش واحدهای تخصصی و ناظران ساترا، گزارش‌های مردمی و نظارت‌های مبتنی بر سیستم‌های ماشینی هوشمند، بررسی و در صورت احراز آن و عدم رفع آن، موضوع حسب مورد به کمیته‌های مندرج در این دستورالعمل و سایر مراجع ذیربط مانند کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، دادسرای عمومی و انقلاب و .... اعلام و پیگیری می‌شود.

معاون تدوین مقررات و امور حقوقی ساترا با تاکید گفت: براساس ساختار این دستورالعمل، دبیرخانه در ذیل معاونت تدوین مقررات و امور حقوقی و همچنین کمیته‌های بدوی و تجدیدنظر برای رسیدگی به تخلفات و شکایات تشکیل شده است و در این دستورالعمل آمده که پس از دریافت گزارش‌ها و شکایات، با تکمیل کاربرگ مربوطه، موضوع را به رئیس کمیته بدوی اعلام خواهد شد و در صورتی که رئیس کمیته انجام تحقیقات بیشتر و یا جمع آوری دلایل و مستندات و ارزیابی فنی و تخصصی را ضروری تشخیص دهد می‌تواند موضوع را برای انجام موارد مذکور به کارشناس تحقیق ارجاع دهد. کارشناس تحقیق نیز تحقیقات مقدماتی و تکمیلی را انجام داده و گزارش خود را به رئیس کمیته اعلام می‌کند و حسب تشخیص با دریافت دفاعیات مکتوب رسانه موضوع در دستور کار کمیته برای رسیدگی قرار می‌گیرد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: تخلفات حوزه صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی از جمله نقض ضوابط و مقررات و عدم رعایت فهرست مصادیق محتوای مجرمانه ابلاغی دادستانی کل کشور و برخی از مصادیق عمومی آن از جمله پخش زنده بدون مجوز، تولید و انتشار محتوا بدون مجوز، تولید و انتشار محتوا مغایر با ضوابط و مقررات ساترا، نقض حقوق کاربران، ارائه اطلاعات گمراه کننده و نادرست به کاربران، تبلیغات مغایر با مقررات و ضوابط ساترا، عدم رعایت الزامات نظیر ایجاد دسترسی،

تفکیک و جداسازی محتوا برای اطفال و نوجوانان، خدمات کنترل والدینی، رده‌بندی سنی محتوا و خدمت، ارائه خدمات انتشار محتوا در رسانه‌های کاربرمحور بدون رعایت الزامات نظیر سازکار پایش انسانی و سامانه‌ هوشمند ماشینی پالایش و کشف تخلفات، در این دستورالعمل پیش‌بینی شده است.

معینی در پایان گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته در برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران که مراحل نهایی تصویب و ابلاغ را طی می‌کند، سازمان صداوسیما مکلف شده است به تخلفات اشخاص و موضوعات مالی در حوزه صوت و تصویر فراگیر رسیدگی کند که این حکم به‌عنوان مقوم و تکمیل‌کننده دستورالعمل رسیدگی به شکایات و تخلفات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی خواهد بود.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229651 برچسب‌ها سازمان صدا وسیما

دیگر خبرها

  • رسیدگی ویژه راهداری به تخلفات صدور صورت وضعیت صوری
  • ریشه و علت گرفتاری‌ها در چیست؟
  • رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!
  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور
  • به زودی؛ آغاز خدمات دهی اتوبوس‌های عمومی به شهروندان کارون+فیلم
  • صداوسیما مکلف به رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر شد
  • ضرورت تداوم تلاش‌ها برای ارتقای کیفیت و ایمنی جاده‌ها
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • ابلاغ دستورالعمل رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه